top of page
  • Vanessa Wissink

De geboorte van Sensa HR advies

Bijgewerkt op: 29 jun. 2019

Lange tijd heb ik nagedacht over het opzetten van mijn eigen onderneming in HR advies. Ambitie was er genoeg, en enthousiasme ook. Maar ik moest natuurlijk de vragen beantwoorden: “waarom ben ik de aangewezen persoon om klanten verder te helpen?” en “wat is mijn meerwaarde voor de klant?”. Hoewel ik het antwoord op deze vragen in mijn onderbuik wel helder had, is het verwoorden hiervan een ander verhaal.


Mijn ambitie is om met Sensa HR advies bedrijven en particulieren op een toegankelijke, betaalbare en begrijpbare wijze van advies te voorzien. De afgelopen jaren zat er meer dan eens een medewerker tegenover me die een zwaar verzuimtraject alleen doormaakt. Naast een ziekteproces komt hier ook een kennismaking met de sociale verzekeringswetgeving om de hoek kijken. Er wordt van de medewerker verwacht dat hij of zij deelneemt aan dit spel, zonder de spelregels volledig te kennen. Hoe fijn is het dat iemand je dan deze spelregels uitlegt en even met je meekijkt in je kaarten? Je advies geeft en uitlegt waarom stappen worden genomen die misschien onterecht voelen?


Ook als werkgever kom je soms in vervelende en ingewikkelde situaties terecht, waarbij je snel professioneel advies wilt inschakelen, een analyse nodig hebt of even over je casus wilt sparren. Al is het om je even de goede weg op te helpen.


Daar zit mijn meerwaarde! Daar gaat mijn hart sneller van kloppen! En dat is ook exact de reden waarom klanten mij benaderen.


Heb je behoefte aan advies in jouw casus? Neem vrijblijvend contact met me op.

コメント


bottom of page